Posture-Fit Kit till Herman Miller Aeron Classic A/B/C

1 600 kr

Produkten är tyvärr slut i lager just nu - kontakta oss på [email protected] för lagerstatus

Original fabriksnya Posture-Fit Kit till Herman Miller Aeron Classic A/B/C 

Den flexibla ryggstödet stöder en hälsofrämjande sittställning
PostureFit är ryggstödet för den senaste generationen Aeron Stolar. Förutom det ergonomiska säte ger det en hälsofrämjande sittställning under arbetet vid ett skrivbord. Resultatet är smärtfritt sittande och patientarbete utan att bli trött även under långa sessioner garanteras med PostureFit Kit. Den passar de som sitter antingen nära ryggen eller vid kanten av kontorsstolarna. Ias i motsats till lumbalstödet är PostureFit-mekanismen också effektiv om du inte sitter lutad tillbaka.

Allvarligheten av trycket i PostureFit kan justeras individuellt med hjälp av en kugge. Trycket på stödmekanismen på bäckenet kan ställas in från hård till mjuk. Storleken på PostureFit beror på storleken på Aeron Chair.

Det fungerar - tack vare år av forskning

PostureFit är resultatet av år av forskning som utfördes av Herman Miller och Dr. Brock Walter, luminary av medicinska sittmöbler. Fysioterapi studier som beaktades inom Aeron-stolens utveckling har visat att stabiliseringen av bäckenet positivt påverkar hela hållningen. PostureFit-systemet öppnar vinkeln mellan stammen och låren för att nå den perfekta anpassningen av bäckenet.

Med tanke på Aeron Chair i profil kan du se att PostureFit stänger klyftan mellan bäckenet och ryggstödet. Denna förbättrade kontakt stöder också en naturlig och avslappnad justering av ryggen. Därigenom stödjer den också den naturliga böjningen av din ryggrad.

PostureFit Kit består av flera delar: två clips, en skruv, en kontrollmekanism, ett klädsel och en wishbone med PosturePad.

OBSERVERA:
Enligt manualen så krävs 2st olika clips beroende på när din stol är tillverkad, detta är ett feltryck från Herman Miller. Delarna som medföljer passar alla Herman Miller Aeron, oavsett när stolen är tillverkad!

Se gärna klippet här för hur du går tillväga!

Här kan du även ladda ned manualen för montering!